"Limited Edition" Duvel 6,66% 33cl

€ 1,89
,
5/ 5
Inclusief BTW Plus statiegeld: € 0,10

Dit jaar vieren we met Duvel Moortgat onze 150ste verjaardag. Ter ere van deze gelegenheid hebben onze brouwers hun niet aflatende passie en geduld gewijd aan het creëren van een nieuwe en bijzondere Duvel. Het moest een Duvel zijn die de gedurfde, jeugdige geest en het duvelse karakter van ons team belichaamt... Een bier dat de perfecte balans biedt tussen het rijke Belgische brouwerfgoed en hedendaagse innovatie... Kortom, een Duvel die niets minder is dan pure verleiding!

Met trots stellen wij u Duvel 6,66% voor. Het nieuwste in een lange rij Belgische bieren, gebrouwen voor uw plezier en voor elke gelegenheid... sinds 1871.

Deze Duvel is zacht, expressief en heerlijk doordrinkbaar. Voor Duvel 6,66% worden maar liefst zes verschillende hopsoorten gebruikt: de nobele en exclusieve hopsoorten Saaz en Styrian Golding liggen net als bij de klassieke Duvel aan de basis en worden, onder meer door dry-hopping, gebalanceerd met vier vakkundig geselecteerde hopvariëteiten.

Alcoholpercentage: 6,6%

Bierstijl: Strong Ale

Inhoud: 33cl

kleur: Blond

Data sheet

Stijl
Strong Ale
Land
België
Inhoud
33cl

Wat u ook leuk zou kunnen vinden

Duvel Bokaal 33cl
Home
Duvel Bokaal 33cl
Een prachtig bierglas Van Duvel uit Moortgat. Het glas heeft een grote en robuuste kelk met een stevige voet. Het herkenbare logo van Duvel is...
€ 4,95 Prijs
chat Terugkoppeling (0)