Voordat je afrekent, kun je een keuze maken om de bestelling thuis te laten bezorgen op een adres in Nederland of om het af te halen in het magazijn van Borrelbaaz.

Afhalen in het magazijn? Géén verzendkosten! Je bestelling is binnen een week af te halen, tenzij anders afgesproken. Je ontvangt een e-mail wanneer je bestelling afgehaald kan worden.

Verzenden

Borrelbaaz biedt ook het gemak van thuis bezorgen, of om op een ander adres te laten bezorgen. Je bestelling wordt binnen 2 werkdagen verwerkt, en je wordt per mail op de hoogte gesteld wanneer de bestelling wordt geleverd. Houd er rekening mee dat jouw bestelling alleen op werkdagen tussen 09:00 en 17:00 én op zaterdag tussen 08.00 en 18.00 uur geleverd kan worden en alleen afgegeven mag worden aan iemand van 18 jaar of ouder. De bezorger van PostNL zal vragen naar een geldig legitimatiebewijs.

Thuis laten bezorgen? In dat geval worden er verzendkosten in rekening gebracht afhankelijk van de totaalprijs van jouw bestelling:

bij een bestelling tot een bedrag van € 75,00 wordt er € 7,85 in rekening gebracht;

bij een bestelling vanaf € 75,00 wordt jouw bestelling GRATIS thuisbezorgd.

Ruilen & Retourneren

Niet tevreden? Je kunt het product binnen 14 dagen na ontvangst retour sturen. Uiteraard gaat het hier om producten die niet beschadigd zijn, ongeopend zijn en in de originele verpakking zitten. 

Je kunt het product (kosteloos) terugbrengen naar de winkel van Borrelbaaz. Er zijn geen kosten verbonden aan deze manier van retourneren.

Ook kun je het product terugsturen naar Borrelbaaz.nl. Volg dan wel even deze spelregels:

mail naar info@borrelbaaz.nl met het onderwerp ‘retour’;

vermeld het product, de reden van het retourneren en je klant- en factuurnummer in de mail;

stuur het product, bijvoorkeur via PostNL, retour aan onze webshop. U betaalt enkel de verzendkosten van het pakket; de waarde van de geretourneerde producten zullen wij crediteren.