Johnnie Walker Green Label 70cl

€ 33,95
,
5/ 5
Inclusief BTW

Johnnie Walker Green Label 70cl is een karaktervolle en uitstekend gebalanceerde blended malt whisky, wat betekent dat deze expressie samengesteld is op basis van single malt whisky's afkomstig van verschillende distilleerderijen. In het geval van Johnnie Walker Green Label gaat het om single malt whisky van Caol Ila, Cragganmore, Linkwood en Talisker.

Alle gebruikte whisky's die samen de Green Label whisky vormen, rijpen op vaten van Amerikaans of Europees eiken. In de huidige samenstelling biedt deze blend ontzettend veel complexiteit en diepgang, veel meer dan één opzichzelfstaande whisky zou doen. Ieder van de single malt whisky's die onderdeel uitmaakt van deze blend, heeft een onderscheidend karakter met unieke eigenschappen. Hierdoor had de Master Blender van het merk, Jim Beveridge, de uitdaging om dé perfecte balans te creëren, waarin het beste van iedere whisky tot uiting komt.

De gebruikte whisky van Caol Ila geeft Johnnie Walker Green Label zijn kenmerkende maritieme invloeden mee. De toevoeging van Linkwood zorgt voor een frisse en levendige toets, terwijl Cragganmore voor het aromatische zorgt. Tenslotte is het Talisker die deze blended malt whisky van heerlijk rokerige en kruidige lagen voorziet. Samen zorgt dit voor een whisky van ongekende klasse. Drink 'm puur, met een scheutje water of een ijsklontje, Green Label whisky is het ontdekken waard.

Soort: Blended

Land: Schotland

Smaak: Zacht, gebalanceerd

676153

Data sheet

Soort
Blended
Land
Schotland
Inhoud
70cl
chat Terugkoppeling (0)