Gordon's Gin Sicilian Lemon 70cl

€ 17,95
,
5/ 5
Inclusief BTW

Gordon's Gin Sicilian Lemon is een nieuwe, frisse verschijning van deze alom geliefde London Dry Gin. De standaard gin van dit merk is van een Mediterrane twist voorzien door hier het beste van Siciliaanse citroenen aan toe te voegen. Samen zorgt dit voor een bijzonder evenwichtige expressie waarin volle toetsen van jeneverbessen samenkomen met deze van citrus.

De Gordon's Lemon Gin is opent met verse tonen van jeneverbessen in de neus ,waarna dit zich naar sappige toetsen van citroen, grape fruit en gesuikerde zeste ontwikkelt. Ook zijn zachte hints van tijm en kweeperen aanwezig.

Drink deze Gordon's Gin in combinatie met een Indian Tonic Water om de frisse smaken te accentueren. Houd je liever van een wat kruidiger drankje? Kies dan voor Fever Tree Clementine Tonic. Voor een optimale smaakbeleving pak je er een groot met ijs gevuld glas bij en mix hier één deel gin met drie delen tonic. Garneer met een citroenschijfje.

674217

Data sheet

Land
Engeland
Inhoud
70cl

Wat u ook leuk zou kunnen vinden

Fever Tree Indian Tonic...
cocktails-mix
Fever Tree Indian Tonic Water 20cl
De eerste 100% natuurlijke tonic water ter wereld. Ontstaan uit onvrede over de kwaliteit van de mixers/frisdranken zijn oprichter Charles Rolls en...
€ 1,49 Prijs
chat Terugkoppeling (0)