Ibisensa Gin 50cl

€ 39,99
,
5/ 5
Inclusief BTW

Ibisensa gin is een zwoele gin met een verleidelijk appelblauwzeegroene kleur gepresenteerd in een stijlvol flesje dat met oog voor detail wordt afgewerkt, eigen aan Ibiza.

Informatie:

Ibisensa gin is een zwoele gin met een verleidelijk appelblauwzeegroene kleur gepresenteerd in een stijlvol flesje dat met oog voor detail wordt afgewerkt, eigen aan Ibiza. Katapulteer jezelf naar het party eiland bij uitstek en serveer jezelf een 100% Ibiza gin. De fles is een ware eyecatcher met een origineel blauw veertje en een gouden koord om de hals van de fles. Fris en zacht in de aanzet met aangename mediterrane accenten. Ibisensa is een typische zomer gin met een leuke botanical samenstelling: jeneverbessen, tijm, rozemarijn, venkel en zeste van sinaasappel en citroen. Ibisensa opent duidelijk met jeneverbes en de mediterrane kruiden. Ideaal qua gin-tonic combinaties zowel met een neutrale premium tonic als met een wat zoetere gearomatiseerde tonic. Ibiza is een Spaans eiland dat behoort tot de Balearen, een favoriete vakantiebestemming is voor alle feestneuzen. Het eiland is een ware magneet voor jongeren die houden van het nachtleven. Naast een indrukwekkende nachtleven is het een prachtig eiland met een boeiende fauna en flora. Laat die zomer maar komen!

Ingrediënten:

Jeneverbessen, tijm, rozemarijn, venkel en zeste van sinaasappel en citroen

The perfect serve:

Giet 5cl Ibisensa Gin in een laag, breed en gekoeld tuimelglas gevuld met ijsblokjes. Neem een ​​premium, neutraal tonic om de fijne aromatische mix niet te verliezen en giet het voorzichtig in het glas om de sprankeling van de tonic te behouden. Maak je mediterrane gin-tonic af met een schijfje sinaasappel en rozemarijn en roer er nog een laatste keer door. Genieten!!

675187

Data sheet

Land
Spanje
Inhoud
50cl
chat Terugkoppeling (0)